Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex eddigi két idegenbeli túrája balul sült el, reményt adó fénysugár, hogy ez idáig egyetlen hazai fellépésén viszont elkalapálta az Egert. Mivel a szabolcsiak vasárnap (kezdés: 17.30) ismét saját katlanjukban mutatják meg magukat az NB III. Keleti csoport negyedik fordulójában – lehet optimistán tekinteni a kilencven percre.

A kék mezes sényőiek ezúttal a hajdúságiakat fékeznék meg Fotó: kisvardafc/Ombodi Tamás

Más kérdés, hogy a vendég Hajdúszoboszló még veretlen (két győzelem, egy döntetlen a mérlege…), így egyelőre az élmezőnyhöz tartozik, miközben a házigazda a tizenegyedik helyről várja az összecsapást.

– Újonccsapat érkezik hozzánk, jó néhány rutinos játékossal megerősítve, amely ráadásul a rajtot is jól kapta el, ezért azt gondolom, nem sok okuk van tartani a mérkőzéstől– fejtegette Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. –  Eddigi szereplésünk nem az igazi, tudjuk, miben kell változtatni, a fiúk erre bőven képesek! Az biztos egyik csapatnak sem lesz egyszerű dolga.

Ugyanakkor a három forduló még veretlen Kisvárda II. – a még pont nélkül – sereghajtó Törökszentmiklós vendégeként lép pályára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .