Kattints a képre!!

Egy húsz esztendős nyírbátori jobbszélső már is beírta magát a megye egy aktuális idényének históriás könyvébe: Selymes Teofil rámolta be az idény első gólját.

Selymes Teofil vágya már a harmadik percben valóra vált: gólt rúgott a nyitányon! Fotó: tudósítónktól

Az újonc Bátor futballistája a Nagyhalász elleni hazai összecsapás (2–0) harmadik percében vette be a kaput, majd – vezérkolomposhoz illően – Erdei Zoltán játékos-edző a hajrában 11-esből állította be a végeredményt.

– Szerettem volna gólt szerezni, dehogy ilyen hamar betalálok, azt nyilván nem gondoltam – ecsetelte az eseményeket Selymes Teofil. – Az első helyzetet sikerült berúgni, utána a csapatot és engem is vitt a szívünk előre, hál’ istennek nagyon jól jött ki a lépés. Úgy voltunk vele, nincs más lehetőség, azért mentünk ki a pályára, hogy nyerjünk, ezt mondta egyébként az öltözőben Erdei Zoltán is, meg azt: élvezzük a játékot. Sokunknak ez volt az első megye egyes meccse, éreztem egy kis drukkot, de igyekszem nem rágörcsölni a dolgokra, persze, ez nem mindig alakul így. Arra törekszünk, hogy bebizonyítsuk, helyünk van ebben az osztályban! Mivel jó néhány fiatal futballozik a csapatban, nekünk ez nagy lehetőség, hogy megmutassuk, mit tudunk: nagyon jó körülmények között készülhetünk, csak rajtunk múlik, mire leszünk képesek.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .