Kattints a képre!!

Az edzőmeccseken nem sok babér termet a Vásárosnaménynak, de mint tudjuk, a jó ló a derbi napján fut nagyot: a megyei első osztályú csapat pedig nyert (3-1) a bajnoki nyitányon a Nyírgyulaj ellen.

Illás Gábor (szemben) két góllal alapozta meg a naményi sikert Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Illés Gábornak kiváltképp „feküdt” az összecsapás: a beregiek tizenkilenc éves csatára két gólt hintett, előbb egyenlített, majd a 69. percben – 2-1-s állásnál – betalálva pecsétet ütött a győzelemre. Így még az is benne van a pakliban, hogy übereli az előző szezonban bekotort nyolc gólt – ideje bőven van rá…

– Szerettem volna a csapattal együtt jól bemutatkozni: úgy érzem, a mezőnyben lehetett volna jobb a teljesítményen, de a helyzetkihasználás majdnem tökéletes volt, végül is ez a lényeg, meg a három pont – elmélkedett Illés Gábor. – Az előző volt az első teljes idényem a felnőttek között, ami annyiból feltétlenül hasznosnak bizonyult, hogy felvettem a ritmust. Az ifiben tudtam cselezgetni, úgymond megéltem a képességeimből, na, ez a „nagyok” között nem megy. Minél jobb szezont akarok futni, legalább tizenöt gólt szerezni, ami nyilván nem lesz egyszerű, de a célok azért vannak, hogy törje magát érte az ember. Sok gratulációt kaptam a meccs után, de tudom, most kell szerénynek maradni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .