Kattints a képre!!

Aki eddig titkos favoritként tekintett a Csengerre, elégedetten hümmöghet: a megyei első osztályú csapat a bajnoki címvédő Tarpa elporolásával (5-0) indította az idényt.

Balogh Árpád (piros mezben) most is bebizonyította, jó helyen van nála a labda Fotó: Kákos Dávid

Na ja, a hazai pályán nyitó szatmáriak kerete jelentősen „combosodott” a nyáron: az új szerzemények közül az NB III-as Sényő-Carnifextől igazolt Barcsay Márk mindjárt két góllal kezdett. Ugyanakkor egy kipróbált frontember, Balogh Árpád „rúgta be a motort”: a harmincnégy éves középpályás ötödik szezonját tolja a szatmári egyletben, és – stílusosan – az ötödik percben szerezte meg a vezetést a végül nem várt fölényes győzelmet eredményező mérkőzésen.

– Meglepett engem is a különbség, mert a Tarpa ugyan átalakult, de egyáltalán nem rossz csapat – fejtegette Balogh Árpád. – Ennél jobban nem kezdődhetett volna a bajnokság: az előző szezonban két gólt szereztem összesen, a fele már most megvan, bár nem is ez első számú feladatom. Ráadásul begyakorolt figura volt, sőt a második gólunk is, úgyhogy megérte munkálkodni rajta az edzéseken. A hétvégén többekkel találkoztam, nyilván jól esik, hogy rólunk beszélnek, de nem szeretem, ha egy meccs után ítélkeznek az emberek: majd ha tízedik forduló után is jól áll a szénánk, akkor lehet reménykedni. Helyén kell kezelni a dolgokat, ezt már régen megtanultam, és rögtön a következő, Ibrány elleni mérkőzés sem lesz piskóta.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .