Kattints a képre!!

Elvérzett a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata Tiszaújvárosban: olyan összecsapáson szenvedett 3-1-s vereséget, amelyben sokáig vastagon benne volt a pontszerzés esélye.

A kék mezes sényői csapatnak nem termet babár Újvárosban Fotó: tudósítónktól

Mert bár vezetést szerzett a borsodi egylet, Toldi András egyenlített, majd a szünet előtt Schmidt Péter a kapufát döngette meg. Ugyanakkor a ha – mint tudjuk – nem játszik, a második félidő derekán pedig kétszer mattolta ellenfelét a házigazda, ekkor úszott el minden remény.

– Ki lehet kapni, nem kell állandóan 10-esre játszani, de ilyen akaratgyenge, lélektelen játékot nem lehet produkálni! – szögezte le Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Jó pár játékos mélyen tudása alatt játszott, vagyis inkább négy-öt ember próbált tenni valamit a siker érdekében. Remélem rádöbbentünk arra, hogy nem elég kivinni a mezt a pályára, az egy pontért is kőkeményen meg kell dolgozni! Felesleges bármit is belemagyarázni ebbe a meccsbe, hétvégén hazai pályán megpróbálunk javítani.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .