Kattints a képre!!

Szó szerint füstbe ment Balla János terve, hogy időben hazaérjen a Levelek elleni vasárnap esti edzőmeccsre.

Az autó, amely alaposan megszenvedte a kirándulást Fotó: tudósítónktól

Az Újdombrád megyei másodosztályú csapatának edzője csak a találkozó végére esett be, és még szerencsésnek is vallhatja magát, mert nem akármilyen kalandban volt része.

– Hosszú hétvégre utaztunk a családdal, a három futballista fiammal együtt: természetesen úgy időzítettük a hazatérést, hogy kényelmesen odaérjünk a mérkőzésre, majd alig tettünk meg tíz kilométert, a technika ördöge kibabrált velünk – taglalta a történteket Balla János. – Egy vámos kocsi kiintett minket a parkolóba, először nyilván azt gondoltuk, valamilyen ellenőrzésre készüljünk, de sürgető mozdulatokkal jelezték, hogy azonnal szálljunk ki, mert ég a kocsi eleje, amit a belső utastérben egyáltalán nem lehetett észlelni. Az autó, a motortér alja már lángolt, ezt valószínűleg a menetszél miatt nem láttuk. Kihívtuk a hatvani tűzoltókat, miközben szerencsére a pihenőben tartózkodó néhány autós a segítségünkre sietett az oltásban. Itt szeretném megköszönni, az általam ismeretlen két, szolgálatot teljesítő NAV-osnak, hogy megakadályozták a nagyobb katasztrófát! Így is tetemes az anyagi kár, a kocsi eleje teljesen kiégett, szerencsére a nagyobb bajt megúsztuk, és mire hazaértünk, a csapat is nyert.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .