Kattints a képre!!

Szombaton hat, vasárnap további két mérkőzést rendeztek a Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság nyitófordulójában.

A fehér mezes újfehértói csapat dolgát igyekezett megnehezíteni a Meggyes Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 2. forduló

Újfehértó–Nyírmeggyes 3–1 (2–1)

Kállósemjén, 150 néző, v.: Major O. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Csáki B. (Torma T.), Szilágyi Á., Petics Gy. (Csizmarik Á.), Seres K. (Veres D.), Kántor T., Zámbó D., Pallai G. (Pallai B.), Daróczi P., Somogyi M. (Hudák M.). Edző: Piskóti Zsolt. Nyírmeggyes: Schupler Sz. – Szántó I., Nagy Zs., Nagy D. (Batizi-Pócsi N.), Balogh S. (Hadadi K.), Nógrádi S., Folytán Z., Gózner K., Preg I., Szondi R. (Szép Á.), Drabik M. (Savhnoh), Játékos-edző: Gózner Károly. Az újfehértói csapat nehezen törte meg a vendégek ellenállását. Gól: Dénes K., Somogyi M., Zámbó D., illetve Nógrádi S.

Piskóti Zsolt: – Minden kezdet nehéz és ez ma nagyon igaz volt. Sajnos, nem voltunk kellően élesek és egy ütemmel lassabban játszottunk, de nyílván minden meccs más és az ellenfél is masszívan, jól játszott. Ezt a győzelmet Matévi Csaba elnök születésnapjára ajánljuk!

Gózner Károly: – Egy egynél nekünk volt ziccerünk, ebből kontrázott meg minket a hazai csapat, amely gólt és vezetést szerzett, utána már nem tudtunk újítani.

Balkány–Ibrány 2–0 (0–0)

Balkány, 150 néző, v.: Pethő P. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Furó Zs., Kovács E., Vasas T. (Lakatos J.), Tőkés T. (Szabó D.), Németi M., Kerecsen J., Bartha Z., Tóth D. (Fodor T.), Kanál R. (Szabó R.). Edző: Mirgai László. Ibrány: Tóth N. – Kiss P. (Szabó M.), Szőlősi P., Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Pápa Sz. (Kovács G.), Gergely B., Jeddi B., Lyáh A. (Somogyi T.), Haburcsák K. (Tóth M.). Játékos-edző: Kiss Tamás. Küzdelmes mérkőzésen a balkányiak a hajrában szerzett gólokkal kerekedtek felül. Gól: Kerecsen J. (11-esből), Bartha Z.

Mirgai László: – Azt gondolom, a játékosaink mindent megtettek, hogy kiszolgálják közönségünket. Az első félidőben eldönthettük volna a meccset, sajnos, a helyzetek kimaradtak, el kell ismerni, a vendégeknek is volt két nagy lövésük, amikor a kapusunk bravúrral védett. Az utolsó negyedórában látottak alapján azt hiszem, rászolgáltunk a győzelemre. Mindenképpen meg kell említeni, hogy csapatom hatalmasat küzdött, nagy bravúrnak tartom ezt a győzelmet.

Kiss Tamás: – Nem ilyen kezdésről álmodtunk. Közel sem azt a teljesítményt nyújtottuk, amit tudunk. Hozzáteszem, nagyon szervezett, fegyelmezett Balkánnyal találkozunk, amely még nagyon sok csapatnak megnehezítheti a dolgát. Sok dolgot meg kell majd beszélnünk és kijavítanunk, ezzel együtt biztos vagyok abban, hogy lesz még bőven sikerélményben részünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .