Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság nyitófordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A nyitóforduló egyik rangadóját Csengerben játsszák, ahol a piros mezes hazai csapat a bajnoki címvédő – jóllehet a nyáron jelentősen átalakult – Tarpát fogadja Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 1. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény–Nyírgyulaj

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – A első bajnoki mindig meghatározó a folytatást illetően. Kíváncsian várom, hogyan reagál a csapat, milyen elánnal veti bele magát a mérkőzésbe! Hazai pályán játszunk és szeretnénk, ha érvényesülne az akaratunk, de tudjuk, hogy az ellenfelünk is pontokért érkezik.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Jelentősen átalakult a keretünk, ami látszott a felkészülési mérkőzéseken, amelyeken nem sok sikerélményben volt részünk, De azért dolgozunk, hogy továbbra is az élmezőny stabil tagjai maradjunk: az első lépést ehhez egy jó csapat otthonában kell megtennünk.

Nyírbátor–Nagyhalász

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Örülünk a feljutásnak és annak, hogy ismét a megye egyben szerepelhet a csapat. A játékoskeretet próbáltuk egyben tartani annak érdekében, hogy a legfontosabb célunkat, a bennmaradást meg tudjuk valósítani. A nyitómeccsre úgy készülünk, hogy a közönséget kiszolgáljuk, persze, a leglényegesebb feladat, megszerezni a három pontot.

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Két nagyon fiatal csapat összecsapásán azt hiszem, a pillanatnyi forma fog dönteni, remélem „pontosan” jövünk haza.

Nyíregyháza Spartacus II.–Nagyecsed

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Az előző idény sem volt egyszerű a megye kettőben, ez egy osztállyal feljebb még inkább igaz. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de bízom a fiatalokban: fel fogjuk tudni venni a versenyt, ugyanakkor arra kíváncsi vagyok, ebben a közegben mire leszünk képesek.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Célegyenesbe fordultunk, hétvégén már újra élesben megy a játék. A heti megszokott ritmusunkban készülünk, „pontosan” szeretnénk távozni.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Kemecse–Mátészalkai MTK

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Új idény indul, új reményekkel, bizom abban, hogy a csapat is ennek megfelelően áll hozzá a kezdéshez.

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Bizakodva és izgatottan várjuk a kezdést, remélem, azok a taktikai dolgok, amiket gyakoroltunk, már az első fordulóban visszaköszönnek. Ezzel együtt természetesen tudjuk, hogy teljesen más a felkészülési meccsen mutatott teljesítmény, mint amikor már tétre megy a játék.

Gyulaháza–Mándok

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Az előző szezonban szerepelt nagyon fiatal csapatunkhoz képest – a távozók miatt – még inkább csökkent átlagéletkor, perpillanat fogalmam sincs, mire leszünk képesek. Mindenesetre a jó nevekből álló Mándok ellen megpróbáljuk itthon tartani a három pontot.

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – A jó kezdés nagy lendületet adhat a folytatáshoz, hogy ez sikerüljön, sokat kell tennünk érte a pályán.

Csenger–Tarpa

Barcsay István, a Csenger edzője: – Úgy gondolom, jól sikerült a felkészülés, szeretnénk hazai környezetben itthon tartani a három pontot. ennek érdekében mindent meg fognak tenni a fiúk.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Rögtön belecsapunk a lecsóba. Ha megnézzük, a Csenger játékoskeretét, akkor kijelenthetjük, nem mi vagyunk ennek a meccsnek az esélyesei, de nyilván nem feltartott kézzel utazunk. A feladat adott, a megoldáson pedig dolgozunk.

Vasárnap

Újfehértó–Nyírmeggyes

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A rövid felkészülési időszakból próbáltuk a lehető legtöbbet kihozni, hogy ez mire lesz elég, az majd a szezon közben kiderül. A jó rajt nagy lökést adhat, de az esélyeket ilyenkor még nehéz megítélni. Bízunk a sikeres szezon kezdésben.

Gózner Károly, a Nyírmeggyes játékos-edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, úgy gondolom az Újfehértó meghatározó csapata lesz a bajnokságnak. Mi a felkészülési meccseinken játszottunk nagyon jól és nagyon rosszul is. Hétvégén nagy akarásra és jó játékra lesz szükségünk ahhoz, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk.

(A mérkőzést Kállósemjénben rendezik)

Balkány–Ibrány

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az Ibrány összeszokott, erős csapat, két jó támadóval, a mi keretünk pedig nagy átalakuláson ment keresztül. Úgy gondolom, a felkészülés tapasztalatait leszűrve, minden csapatrészben erősebek leszünk, mint voltunk, de természetesen mindezt a bajnoki szereplésünk fogja igazából megválasztani. Szeretnénk hazai közönség előtt sikeresen bemutatkozni, ugyanakkor ahhoz, hogy ellenfelünket legyűrjük, mindenkinek százhúsz százalékot kell nyújtani!

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Innentől kezdve már nem babra megy a játék, nem férnek bele az edzőmeccseken elkövetett hibák. Kőkeményem meg kell dogozni minden egyes pontért, ráadásul olyan Balkányhoz látogatunk, amely a nyáron mindenképpen erősödött. Ha azt a teljesítményt tudjuk „kivinni” a pályára, mint amit az Encs elleni kupamérkőzésen tapasztalhattunk, ebben az esetben sikerrel zárhatjuk ezt a túrát.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .