Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex hazai pályán, a Kisvárda II. idegenben folytatta szereplését az NB III. Keleti csoport hétközi, második fordulójában.

A kék mezes sényői csapat ostroma a hajrához érve vezetett eredményre Fotó: Fezekas Ármin

A hazaiak vereséggel, az egriek győzelemmel rajtoltak, ami ugyan még nem mérvadó, mindazonáltal a sényőieket duplán motiválhatta, hogy ne ragadjanak be mindjárt a szezon elején… Derekasan gyűrték a felek egymást az első félidőben, majd a folytatásban is – sokáig eredménytelenül, mígnem a hajrához közelítve megtört a jég: Lakatos „Csoki” László értékesítette a megítélt büntetőt, vezetést szerezve a házigazdának. Kisvártatva eldőlt a mérkőzés, Schmidt Péter gólja bebiztosította a sényői sikert, amit Szilvási Péter fejese tett fölényessé.

Mindeközben a Kisvárda II. döntetlent játszott a Salgótarján otthonában.

NB III., Keleti csoport: 2. forduló

Sényő-Carnifex–Eger 3–0 (0–0)

Sényő, 300 néző, v.: Kátai G. Sényő: Nagy M. – Klepács K., Szilvási P., Fabu M., Farkas M., Páll Zs. (Toldi A.), Lakatos I L., Tóth M., Kapacina V. (Fenyőfalvi D.), Vámos M. (Lakatos II L.), Orosz M. (Schmidt P.). Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Lakatos I L. (11-esből, 83.), Scmidt P. (84.), Szilvási P. (90.)

Imrő László: – Türelmesek voltunk, talán ennek köszönhetjük a mai győzelmünket. Valamint annak, hogy a mai napon nem csak a két kapu közötti területen, hanem a két kapu előtt is hatékonyak voltunk.

Salgótarján–Kisvárda II. 1–1 (0–1)

Salgótarján, 200 néző, v.: Berényi T. Kisvárda II.: Németh M. – Czene (Kirjuhin, 60.), Králik, Avetiszjan, Sikorszki – Szőr, Lucas – Honcsar (Simon M., 75.), Ötvös, Starosta (Bokor M., 75.) – Himics (Bíró R., 85.). Edző: Kocsis János

Gól: Tarlósi M. (57.) illetve Honcsar (21.)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .