Kattints a képre!!

Elkészítették a Magyar Kupa országos főtábla második fordulójának sorsolását, amelyen három a megyei színeket képviselő csapat volt érdekelt.

A sárga mezes ibrányi, miként a tarpai együttes us NB III-as ellenfelet fogad Fotó: három határ hírei/Bodnár Zsolt

A küzdelemsorozat augusztus 28-28-i hétvégére kiírt folytatásában a Sényő-Carnifex, akárcsak a megyei első osztályú Tarpa és az Ibrány egyaránt NB III-as ellenféllel találkozik – mindhárom együttes hazai pályán szerepelhet.

Ahogy a nyitányt, a 12 NB I-es, illetve a 20 NB II-es klub a második körben is kiemelést élvez, ők a harmadik fordulóban kapcsolódnak be a sorozatba. Mint azt már többször részletesen taglaltuk: az első két körben érdekelt NB III-as, illetve a megyei selejtezőkből felkerült csapatokat az MLSZ versenybizottsága a földrajzi elhelyezkedésük alapján négy sorsolási csoportba osztotta be (Észak-Kelet, Dél-Kelet, Észak-Nyugat, Dél-Nyugat). A harmadik fordulótól kezdve megszűnik ez a fajta területi alapú kiemelés, a továbbjutók az NB I-es és NB II-es csapatokkal is találkozhatnak.

A továbbjutás minden körben egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, akkor 2 x 15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban mindkét együttes azonos számú gólt ér el, vagy nem születik találat, a továbbjutás a tizenegyespárbajban dől el.

Magyar Kupa: országos főtábla, 2. forduló

Augusztus 28-29.: Sényő-Carnifex–Tállya (NB III.), Tarpa–Debreceni EAC (NB III.), Ibrány–Vác (NB III.)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .