Kattints a képre!!

Bajnoki, majd kupafellépés: a sorminta folytatásaként szerdán hétközi fordulót rendeznek az NB III. Keleti csoportban, amikor a Sényő-Carnifex hazai pályán (kezdés: 17.30) próbál domborítani az Eger ellen.

A sényőiek ezúttal legyűrnék ellenfelület Fotó: Ombodi Tamás/kisvárdafc

Mint ismert, a szabolcsiak az első fordulóban alulmaradtak a Kisvárda II. elleni – viharos – megyei rangadón, míg a saját katlanjukban kezdő hevesiek legyűrték (1-0) a Tállyát. Ez, persze az égvilágon semmit nem jelent, pláne ennyire a szezon elején. Mindenesetre gyanítható, kiélezett összecsapásra van kilátás.

– Jelentősen átalakult az egri csapat állománya is, éppen ezért nem igazán tudjuk, mire számítsunk ellenfelünktől – vélekedett Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Azért azzal tisztában vagyunk, hogy roppant szervezettek és fegyelmezettek lesznek, illetve egyértelműen látszik: a veszélyes támadásaikhoz megvannak a megfelelő játékosaik.

Ugyanakkor a Kisvárda II. – a nyitányon a BKV Előre otthonában 3-0-s vereséget szenvedett – Salgótarján vendégeként lép pályára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .