Kattints a képre!!

Schmidt Péter visszatért Vásárosnaményba – igaz ellenfélként. A huszonkét éves szélső tavaly nyáron igazolt a megyei első osztályú csapattól az NB III-as Sényő-Carnifexhez, amelynek a Magyar Kupa országos főtábla szombati nyitókörében éppen a beregi katlanba volt jelenése.

Schmodt Péter ezúttal tényleg otthon léphetett pályára Fotó: sényőcarnifex

Szóval, az echte naményi Schmidt Péter szűkebb hazájában játszott, csak éppen a vendégeket erősítette, akik érvényesítve az osztálykülönbséget 7-0-s győzelemmel léptek a küzdelemsorozat második fordulójába.

– Jó érzés volt ismét Naményban játszani – nyomatékosította Schmidt Péter. – Amikor a sorsoláskor  kiderült, hogy ide jövünk, tudtam, hogy ez érdekes lesz.  Nyilván éreztem egy kis drukkot, kis bizonyítási vággyal, mert mégiscsak ismerősök előtt focizhattam: sokan üdvöztek, mondták, jó volt újra látni a pályán. Fogalmam sincs, mit hoz a sors és az élet, de szeretnék majd valamikor ismét itt futballozni, de az alighanem még odébb van…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .