Kattints a képre!!

Közös megegyezéssel távozott a nyírcsaholyi kispadról Czine Máté: a megyei másodosztályú együttest Makszim Gábor irányítja a folytatásban.

Tóth Zoltán egyesületi elnök (balról) és Makszim Gábor közösen dolgozik a jövőben a csaholyi csapat minél sikeresebb szereplése érdekében Fotó: tudósítónktól

A harminc éves futballista a nyáron igazolt – az ugyancsak a Gémtech csoportban szereplő – Kocsordtól a csaholyi csapathoz, és aligha gondolta, hogy hamarosan kettős szerepkört betöltve számítanak rá.

– Az átigazolás során szóba került, hogy esetlegesen a jövőben edzőként is számítanak rám, ám nem gondoltam, hogy ez már az idén nyáron előtérbe kerül – jelezte Makszim Gábor. – Ismerem a csapatot, több játékossal játszottam együtt, míg többel ellenfelek voltunk a pályán. Szeretnék minél több tapasztalatot gyűjteni a felnőtt labdarúgás színterén és remélem, a fiúk is vevők lesznek az elkövetkezendő munkára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .