Kattints a képre!!

Az augusztus 28-29-i hétvégén rendezik a Magyar Kupa országos főtábla második fordulóját, amelynek párosítását – információnk szerint – szerdán készítik el.

A sárga mezes ibrányi, miként a tarpai csapat is kupameccs miatt később pótolja bajnoki fellépését Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Mindez érinti a bajnoki menetrendet is: az NB III. őszi idénye ugyebár már megkezdődött, míg a megyei első osztályú évad nyitánya a hétvégén lesz. Mint ismert, a Sényő-Carnifex (NB III.), illetve az Ibrány, Tarpa páros harcolta ki a továbbjutást a kupasorozat első körében: a Kisvárda Master Good (NB I.) és a Nyíregyháza Spartacus (NB II.) később csatlakozik.

A Magyar Kupában esedékes fellépés miatt a megye egy harmadik fordulójában a Gyulaháza–Ibrány, valamint a Kemecse–Tarpa mérkőzést halasztani kénytelenek a felek, míg a harmadik vonalban – az ominózus hétvégén – nem játszanak bajnoki összecsapásokat.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .