Kattints a képre!!

Péntek délelőtt megtartották a Magyar Kupa megyei selejtező nyitófordulójának sorsolását, amely egyben a 2022-23-as Megyei Kupa küzdelemsorozatának részét képezi.

Elkészült a kupaselejtez nyitófordulójának párosítása Fotó: szabolcsfociinfo

Mint arról már hírt adtunk, a páratlan (23) nevezés következtében, illetve a folytatás menetrendjének kialakítása miatt – az augusztus 25-én esedékes – első fordulóban kilenc megye egyes együttes (az előző bajnok idény 1-9. helyezettjei) kiemelést élveznek, amelyek értelemszerűen játék nélkül kerültek a második körbe. Ezúttal tehát tizennégy egyesület volt érdekelt, vagyis hét párharc sorsolását ejtették meg.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el: ha a kilencven perc letelte után döntetlen az állás, az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább, minden más esetben tizenegyespárbaj dönt.  A pályaválasztó az alacsonyabb osztályú csapat, azonos osztály ellenfelek esetén az először kihúzott gárda játszik otthon.

Egyelőre még nem ismert, hogy a selejtezőből mennyi megyei csapat kvalifikálhatja magát az országos főtáblára.

Magyar Kupa: megyei selejtező, 1. forduló

Augusztus 25., 16.30: Nyírvasvári–Nyírbátor, Levelek–Baktalórántháza, Sonkád–Vaja, Pátroha–Balkány, Biri–Mándok, Rakamaz–Gyulaháza, Nagydobos–Újdombrád

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .