Kattints a képre!!

Régi szép hagyományt elevenítenek fel Baktán: ismét verselnek majd a megye kettes csapat öltözőjében – visszatér ugyanis Geda Gábor.

Geda Gábor a folyadékveszteséget is pótolni fogja Fotó: magánarchívum

A baktalórántházi futball egyik meghatározó alakja negyvenhét évesen engedett a csábításnak, magyarán jön, amikor arra nagy szükség mutatkozik. Geda Gábor – ahogy egy korábbi cikkünkben fogalmazott – olyan, mint egy tűzoltó, amikor baj van, akkor ugrasztják. A jelek szerint megint elérkezett a pillanat: a legutóbbi idényben a harmadosztályú Nyírjákót erősítő belső védő csatasorba áll, vele együtt pedig vérbeli rímfaragó lép színre. Aki csak kicsit is jártas a megyei fociközegben tudja, hogy a hátvéd minden egyes meccs előtt elsüt egy versikét, amolyan hangulatfokozónak.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a másik helyi legenda, Illés László edzőként irányítja a Baktát, azaz a „nagy öregek” próbálnak segíteni a jelentősen átalakult együttesen.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .