Kattints a képre!!

A klímaváltozás, vagy csak egyszerűen pech, végül is egyre megy: augusztus első napján tomboló vihar söpört át a megyén, ami kis híján keresztbe tett az NB III. Keleti csoport bajnoki nyitányára kiírt Kisvárda II.–Sényő-Carnifex (3–0) mérkőzésnek.

A vízifoci is jobban ment a fehér mezes Várdának Fotó: kisvardafc

Éppen csak belemelegedtek a felek a játékba, amikor nyolc perc után sötét fellegek kúsztak a pálya fölé, majd kisvártatva elsötétült minden: több, mint negyedórás égiháború szakította félbe a meccset, amelyen aztán a várdai „fakó” legyűrte a nyáron jelentősen átalakult vendégcsapatot.

– Úgy gondolom jól kezdtük a mérkőzést, sajnos, ismét kaptunk egy elkerülhető gólt, de nem éreztem igazán azt, hogy ez nagyon megfogta volna a csapatot – vélekedett Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest.  –Mezőnyben jól játszottunk, kezdeményezőek voltunk, ezzel együtt a hazai kapura túl sok veszélyt nem jelentettünk. A második félidőben túl nagy változás nem történt: mentünk előre, próbáltunk helyzeteket kialakítani, de a kapu előtt továbbra is gyenge teljesítményt nyújtottunk. Amit viszont nem lehet vitatni: a hazai fiatalok rendkívül jól használták ki a kapunk előtt adódó lehetelőségeiket, így csak gratulálni tudunk nekik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .