Kattints a képre!!

Meglehetősen nagy volt a mocorgás a Ladányi TC-nél: a megyei másodosztályú csapattól hatan távoztak, miközben nyolc játékos érkezett.

Jónás János (labdával) immár mezőladányi színekben futballozik tovább Fotó: tudósítónktól

A Nyírerdő csoportban szereplő együttesnél az edző személye viszont változatlan, továbbra is Sajtos Andrásra vár a feladat, hogy minél sikeresebben muzsikáljon az átalakult kerettel. A nyári szerzemények közül hárman Tuzsérról kerültek a mezőladányi legénységhez, míg ketten az előző szezon végén kiesett Nyírmadától csatlakoztak. Ketten alacsonyabb osztályból szegődtek a Sajtos-brigádhoz, és a borsodi Cigándtól igazolt a tizenöt éves – októberben tölti be a tizenhatot – Pongó Zoltán szintén itt bizonyíthatja tehetségét.

Játékosmustra

A Ladányi TC megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Bálint Csaba (Ópályi), Kovács Dávid (Nyírkarász), Szabó Gergő (Vásárosnamény), Kovács Csaba (Dombrád), Árva Bertalan (?), Deskó László (?)

Érkezett: Jónás János (Nyírmada), Szikszai Attila (Nyírmada), Boda Roland (Tuzsér), Balogh Róbert (Tuzsér), Jónás Dávid (Tuzsér), Balogh Krisztián (Zsurk), Pongó Zoltán (Cigánd), Szántó Csaba (Anarcs)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .