Kattints a képre!!

Kisebb „világcsúcs”: egyszerre három Tóth Krisztián távozott a Sonkádtól! A megyei másodosztály Gémtech csoportban szerencsés módon „visszamaradt” csapat egyelőre három új futballistát vonultat fel.

Homoki Endre, a Sonkád edzője (balról) és Luidort Antal a Hermánszeg mindense a hétvégi villámtorna után Fotó: tudósítónktól

A három Tóthból kettő apa és fia: mindketten a harmadosztályú Túristvándiban folytatják, míg a harmadik Krisztián további sorsa még kérdőjeles. A változatosság kedvéért a negyedik búcsúzó, Balogh Patrik is istvándi színekben léphet pályára a folytatásban. Az érkezési oldalon szerepel a csatár, Balog „Nindzsa” Máté, illetve a kapus Tirpák Mihály, aki legutóbb az időközben megszűnt Kölcsében védett.

A sonkádiak egyébként az elmúlt hétvégén három meghívott csapat – Hermánszeg Kisar, Tunyogmatolcs – társaságában villámtornát rendeztek, amelyet házigazdaként megnyertek.

Távozott: Balogh Patrik (Túristvándi), ifj. Tóth Krisztián (Túristvándi), id. Tóth Krisztián (Túristvándi), Tóth Krisztián (?)

Érkezett: Balog Máté (Milota), Tirpák Mihály (újrakezdte), Kölcsi Tamás (újrakezdte)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .