Kattints a képre!!

Új „szabásza” van a Balkánynak: Szabó Richárd a megyei első osztályú futballcsapatban folytatja pályafutását.

Szabó Richárd focicsukáját is a Balkány szolgálatába állítja Fotó: magánarchívum

A tizennyolc éves védőként és középpályásként egyaránt bevethető játékos a bajnoki rivális Újfehértótól érkezik, erről a hét elején született megállapodás. Szabó Richárd a balkányiak kilencedik nyári szerzeménye, és meglehet az utolsó is egyben. Csak az érdekesség kedvéért: időközben két Szabó családnevű labdarúgó is távozott az együttestől, ez azt „űrt” sikerült most betölteni.

Játékosmustra

A Balkány megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Nagy Dávid (Tiszaújváros), Szabó Márk (Nyírbátor), Szabó Imre (Kállósemjén), Kóka Sándor (Nagyecsed), Patalenszki József (munkahelyi elfoglaltság miatt), Hernádi Gergő (Levelek), Kovács Róbert (Mándok), Kerecsen Győző (Szakoly), Jóni Erik (Szakoly), Zsadányi Mihály (Szakoly), Kőrösi Norbert (Gyulaháza), Szabó Imre (Kállósemjén)

Érkezett: Németh Máté (Kaba), Bartha Zoltán (Nagyhalász), Tőkés Tibor (Sényő-Carnifex), Szalontai Máté (Sényő-Carnifex), Fodor Tamás (Filo U19), Lakatos Péter (Gyulaháza), Kovács Erik (Gyulaháza), Tóth Dávid (Gyulaháza), Szabó József Richárd (Újfehértó)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .