Kattints a képre!!

A Seregi-sereg lassan harcra kész, bár az éles bevetésre még augusztus végéig, a bajnoki nyitányig várni kell.

Tóth Norbert is a Kótajt erősíti Fotó: tudósítónktól

Addig még akad idő az összecsiszolódásra: a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoportban meghatározó csapatnak számító Kótaj játékoskerete ugyanis – ha nem is túlzott mértékben – átalakult.

Hét futballista távozott, közülük a rutinos védő, Hegedűs Tibor, illetve Huncsik Ákos és Molnár Zoltán magasabb osztályban folytatja, miközben öt új labdarúgó állt csatasorba. Ketten szintén a megye egyből érkeztek, jelesül Boros István valamint Pápa Sándor, míg hárman csoporttárs egyesülettől igazoltak a továbbra is Seregi Mihály irányította Kótajhoz. Mindemellett – információnk szerint – akár még bővülhet is a friss szerzemények listája…

Játékosmustra

A Kótaj megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Hegedűs Tibor (Nyírbátor), Huncsik Ákos (Nagyhalász), Molnár Zoltán (Nagyhalász), Tóth Tamás (?), Karacs Ádám (Rakamaz), Lakatos István (Vaja), Krizsanovszki Ádám (Tiszavasvári)

Érkezett: Tóth Norbert (Kállósemjén), Boros István (Ibrány), Pápa Sándor (Ibrány), Bagoly Zoltán (Rakamaz), Kovács Erik (Rakamaz)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .