Kattints a képre!!

Jótékonysági mérkőzést játszottak Túristvándiban, amelyen a megye hármas hazai csapat 8-4-re győzött – a több vendéggel kiegészült – újságíró válogatott ellen.

A jótékonysági meccs főszereplői Fotó: háromhatáőr hírei/Bodnár Zsolt

A találkozó nemes célt szolgált: a márciusban, a Méhtelek elleni bajnoki mérkőzésen tragikus hirtelenséggel elhunyt istvándi játékos, Algács Tibor, vagy ahogy mindenki ismerte, Leó családjának segítségére siettek a szervezők ily módon.

A hazai csapatban – ugyancsak meghívott vendégként – pályára lépett Algács Tibor testvére, Edgár is, a fiaival együtt. Az újságírók együttesét Csillag Péter, a Nemzeti Sport munkatársa fémjelezte, természetesen több társával egyetemben. A szűkös létszám miatt a csapat kiegészült Gyulai Zsolttal, a Tiszakóród korábbi játékos-edzőjével,  Geletey Zoltánnal, a Fehérgyarmati DFSZSE edzőjével, Kocsis Zsolt játékvezetővel, aki az első félidőben még partjelzett, majd a másodikban focizott, továbbá Nagy Sándorral a „Szatmár Fanatic” alapító vezérdrukkerének a két futsalos leányával. És, persze játszott Tukacs László is, a Túristvándi mindenese, aki gólt is szerzett.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .