Kattints a képre!!

A 2021. augusztus 14-én rajtoló Nyír-Wetland megyei I. osztály felnőtt és U19-es bajnokság teljes szezonjának sorsolását elkészítette az igazgatóság versenybizottsága.

A csengeri és tarpai csapat mindjárt a nyitófordulóban összecsap – igaz, a szereplők némiképp változtak az előző szezonhoz képest Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Az őszi szezon a tervek szerint 2021. november 21-én ér véget, míg a tavaszi szezon 2022. február 19-én rajtol. Amennyiben minden a tervek szerint alakul, akkor a 2021-22-es szezon a megye egyben 2022. május 28-án ér véget. A nyitófordulóban Csenger-Tarpa találkozót rendeznek. amely az előjelek alapján mindjárt rangadónak ígérkezik. Az újoncok közül a Nyíregyháza Spartacus II. a Nagyecsedet, míg a Nyírbátor a Nagyhalászt fogadja.

Idevágó információ, hogy az egyaránt augusztus 28-29-én rajtoló megye másod és harmadosztály csoportjainak sorsolása a következő napokban készül el.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .