Kattints a képre!!

Hétfő délelőtt elkészült a Magyar Kupa országos főtábla nyitókörének sorsolása, amelyen a megyei selejtezőjéből kvalifikált hat csapat mellett a hozzájuk csatlakozott az NB III-as Sényő-Carnifex volt érdekelt.

A sárga mezes ibrányiak az elmúlt héten edzőmeccset játszottak borsodikupaellenfelükkel Fotó: kulcsár Béla

Mint arról hírt adtunk, változott a lebonyolítás: az aktuális sorozat nyitókörét augusztus 7-8-án rendezik, amelyen 128 csapat lép színre:  a12 NB I-es és a 20 NB II-es klub kiemelést élvez. A 32 érintett együttest a harmadik fordulóban kapcsolódik be a köüzdelemsorozatba. Újítás a korábbi rendszerhez képest, hogy az első két körben érdekelt NB III-as, illetve a megyei selejtezőkből felkerült csapatokat az MLSZ versenybizottsága a földrajzi elhelyezkedésük alapján négy sorsolási csoportba osztotta be (Észak-Kelet, Dél-Kelet, Észak-Nyugat, Dél-Nyugat). Az azonos divíziókba került csapatok kerülnek egymással szembe.

A továbbjutás minden körben egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, akkor 2×15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban sem születik döntés, a párharc tizenegyespárbajban dől el,

A „mieink” közül két párharcban megyei összecsapást rendeznek, míg az Ibrány éppen az elmúlt héten játszott edzőmeccset borsodi ellenfelével.

Magyar Kupa: országos főtábla (a legjobb 64 közé jutásért)

Augusztus 7-8.: Nagydobos–Tarpa, Austria Juice-Vásárosnamény–Sényő-Carnifex, Encs (Borsod-Abaúj Zemplén megyei I. osztály)–Ibrány, Rakamaz–Heréd SC (Heves megyei I. osztály), Csenger-Kazincbarcika (NB III.)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .