Kattints a képre!!

Mint arról már hírt adtunk: Jakocska Csaba személyében idejekorán minőségi kapussal erősített a Biri megyei másodosztályú csapata.

Munkában a Biri is Fotó: tudósítónktól

Időközben további változások történtek a Pannónia Zrt. csoport legutóbbi idényében újoncként megragadt egyesületnél. Jakocska után még egy kapus érkezett, mégpedig Juhász János, akit jól ismert Dankó Zsolt edző, akivel korábban dolgozott együtt – az újfehértói utánpótásnál, illetve a huszonnégy éves hálóőr már védett  birisi színekben.

Ugyanakkor három fiatal újfehértói futballista is csatlakozott a csapathoz, amelytől egy játékos távozott. A Dankó-legénység az elmúlt napokban három előkészületi meccsen is pályára lépett: előbb 6-2-re kikapott az Ófehértótól, majd a „visszavágón” 8-2-re nyert, vasárnap pedig a „csoporttárs” Nagykállót 3-2-re győzte le.

Játékosmustra

A Biri megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Oláh Soma (Szakoly)

Érkezett: Jakocska Csaba (Fehérgyarmat), Juhász János (Bököny), Ónadi László (Újfehértó), Rácz Gergő (Újfehértó U19), Barabás Patrik (Újfehértó U19)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .