Kattints a képre!!

Resán Attila váltja Kondor Lajost a kemecsei spotegyesület elnöki tisztségében, minderről szombaton közgyűlési határozat döntött.

Resán Attila (jobbról) lép Kondor Lajos helyébe az elnöki poszton Fotó: szabolcsfociinfo

Ugyanakkor Kondor Lajos elnökhelyettesként továbbra is az egylet tagja marad, és eztán is kardinális szerep hárul rá: a megye egyik legszebb létesítményének fenntartása, fejlesztése.

– Egyértelmű célom a stabilitás megtartása, az egyesület távlati céljainak kitűzése és annak elérése, mint például a környékben elhelyezkedő települések gyermekeinek sporthoz való vonzódását erősíteni, és ebben nem csak a futball az egyesület többi szakága is fontos számunkra, így a mediball, karate, vagy éppen az erőemelő szakosztály – közölte megválasztása után Resán Attila. –  Lényeges, hogy minél több fiatalt tudjunk az egyesület soraiban és megpróbáljuk kinevelni a felnőtt csapataink frissítéséhez a megfelelő utánpótlást. Fontos számomra, hogy az itt sportoló emberek jól érezzék magukat, miként az is, hogy a kemecsei emberek számára szívüggyé váljon az egyesület, ha csak egy cikk elolvasásának erejéjéig is. Szoros és közvetlen kapcsolatot tartani a kemecsei önkormányzattal, mely eddig is oroszlánrészt vállalt az egyesület működtetésében. Továbbá nem csak „Taos”, hanem egyéb pályázatokban való részvétellel, illetve cégek támogatásával erősíteni az anyagi helyzetünket.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .