Kattints a képre!!

A tuzséri futball ikonikus alakja visszatér: Iván Attila ismét a megyei másodosztályú csapatban szerepel a következő idényben.

Apa és fia együtt: Iván Attiláék – szó szerint – egy csapatot alkotnak Fotó: tudósítónktól

A negyven esztendős támadó frontembere volt a korábban az NB II-ben is villantó Tisza-parti egyesületnek, és, hogy tudása nem kopott meg mi sem jelzi jobban: a legutóbbi bajnoki évadban huszonhat gólt szerzett – az ugyancsak a Nyírerdő csoportban érdekelt Záhony színeiben. Iván Attila újbóli csatasorba állásával egyben a családi kötelék is erősödik Tuzséron, elvégre együtt játszhat fiával, az ifjabb Attilával. Egy történelmi pillanatra egyébként már tavaly ősszel sort kerítettek, amikor apa és fia először játszott egymás ellen a Tuzsér-Záhony (1-1) összecsapáson.

Ugyancsak az együttest erősíti a folytatásban Révész Bálint: a tizennyolc éves védő a Várda Labdarúgó Akadémiától érkezik, pályafutását viszont Tuzséron kezdte, mi több édesapja, sőt nagypapája is focizott a helyi csapatban!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .