Kattints a képre!!

Eddig sem volt limonádé csapat a Vámosoroszi, amely tovább acélosodott: a megye kettő Kelet-Magyarország csoport legutóbbi idényének ezüstérmese három új szerzeményt tudhat soraiban.

Harangozhatnak az ellenfeleknek: összeállt az Imre testvérpár, Márk (jobbról) és Zsolt együtt futballozik az Orosziban Fotó: magánarchívum

Riskó Tibor játékos-edző együttesében folytatja Kövesligeti László, aki az előző szezonban harminckilenc gólt hintett – az egyébként bajnoki rivális – szatmárcsekei színekben. Mindemellett vállvetve küzdhet egymással a jövőben az Imre testvérpár: Márk már korábban, míg Zsolt most szegődött a Vámosoroszihoz – utóbbi kettős szerepkört betöltve, trénerként és a pályán is segítette a Fehérgyarmatot az elmúlt időszakban.

A harmadik újonc Munkácsi Máté: a harmincegy esztendős kapus a Jánkmajtistól érkezett, előtte a Mátészalka alkalmazásában állt. Idevágó információ, hogy vasárnap rendezik a Nagy Sándor-emléktornát Vámosorosziban, amely négy csapat szerepel.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .