Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata szombat délelőtt második edzőmeccsét játszotta: a cigándi fellépés után ezúttal a Hajdúszoboszló ellen hazai pályán mutatta meg magát.

Schmidt Péter első gólja a Hajdúszoboszló elleni edzőmeccsen Fotó: Fazekas Ármin

Ősszel tétmérkőzésen is találkoznak a felek, elvégre a Hajdú-Bihar megyei első osztályú bajnokságot megnyerő vendégek kiharcolták a feljutást. Mindkét oldalon jelentősen átalakult a játékoskeret, ami a hajdúságiaknál nem meglepő, sényői oldalon pedig így hozta a (futball)élet. A hazaiaknál hiányzott az egyik új szerzemény, Szilvási Péter, aki belázasodott, ugyanakkor ismét szerepet kapott mindkét Lakatos László: a rutinos „Csokit” az első, míg a Baktalórántháza próbajátékon lévő fiatal támadóját a második félidőben vetette be az Imrő László, Fiumei Viktor alkotta szakmai stáb.

Noha az időjósok hidegfrontot harangoztak be, ehhez képest rekkenő, harminc fok feletti hőségben gyűrték egymást a csapatok: az első félidőre sem lehetett panasz, a másodikban a Sényő felülkerekedett, mert a csereként beállt Schmidt Péter duplázni tudott.

Edzőmeccs

Sényő-Carnifex–Hajdúszoboszló 2–1 (0–0)

Sényő (1. félidő): Járvás – Tóth M., Klepács, Bodó, Farkas M., Fenyőfalvi, Lakatos I L., Vámos, Kapacina V., Orosz M., Páll Zs. (2. félidő): Nagy M. – Tóth M., Klepács, Farkas M., Orosz M., Fabu M., Fenyőfalvi, Schmidt P., Toldi A., Lakatos II L., Jócsák.

Gól: Schmidt P. 2

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .