Kattints a képre!!

Az éppen ma harminchetedik születésnapját ünneplő új edző, Harbula Balázs irányításával vágott neki a felkészülésnek a Vásárosnamény: a megyei első osztályú együttes keretében pedig több változás történt.

Harbula Balázs irányításával kezdte a felkészülést a naményi csapat Fotó: tudósítónktól

Hat futballista távozott, ugyanakkor két új ember érkezett – helyesebben a frontembernek számító Szabó Roland fél esztendő után visszatért Tarpáról. A másik friss szerzeményt, Orosz Flóriánt jól ismerheti Harbula Balázs, elvégre korábban dolgoztak együtt – Fehérgyarmaton. Mindeközben sérülések nehezítik a beregiek dolgát: Filep Richárd kidőlt, míg a hónapok óta hiányzó gólzsák, Deskó Dávid csatasorba állását is nagyon várja a szakmai stáb.

Természetesen a Namény is jó néhány előkészületi meccset játszik a bajnoki rajtig, szombaton mindjárt a Nyírmeggyessel találkozik.

Játékosmustra

A Vásárosnamény megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Sárosi Máté (Mátészalka), Balogh Sándor (?), Rácz István (?), Kacsó Roland (?), Révész Dávid (Gergelyiugornya), Ács Ádám (?)

Érkezett: Orosz Flórián (Fehérgyarmat), Szabó Roland (Tarpa)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .