Kattints a képre!!

A Kiss-csapat nagy elszántsággal adta munkára a fejét: Ibrányban is megszólalt a műszakra, felkészülés kezdetére hívó csengő.

Az ibrányi csapat is beleállt a munkába Fotó: tudósítónktól

A megyei első osztályú együttes hétfő este belecsapott a lecsóba, egyelőre minimális változással a játékoskeretben. Ketten távoztak, ugyanakkor Tóth Roland személyében régi-új kapus állt csatasorba: a huszonhárom éves hálóőr egy szezont húzott le a másodosztályú Tiszakanyár színeiben, ahová tavaly nyáron éppen Ibrányból igazolt. Visszatérésével immár két Tóth családnevű „portás” áll bevetésre készen, elvégre poszttársa, Norbert továbbra is a Tisza-parti brigád biztos pontja. Kiss Tamás legénysége próbajátékosokat is tesztel: erre lesz bőven lehetőség, mivel heti négy tréning, plusz őt előkészületi meccs szerepel a programban. Mindemellett az ibrányiak pályára lépnek majd a hagyományos Bohács Sándor-emléktornán, amelynek – szokott módon – Tiszavasvári lesz a házigazdája.

Játékosmustra

Az Ibrány megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Boros István (Kótaj), Pápa Sándor (Kótaj)

Érkezett: Tóth Roland (Tiszakanyár)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .