Kattints a képre!!

Tovább acélosodik a Csenger: a megyei első osztályú csapatban folytatja Barcsay Márk és Fejes János!

Barcsay István (jobbról) immár fiát, Márkot is bevetheti a csengeri csapatban Fotó: magánarchívum

A huszonhét éves Barcsay Márk megfordult a Puskás Akadémiánál, a Videotonnál, a Csákvárnál és a Cigándnál, majd négy szezont húzott le – az időközben a megye egyből az NB III-ba feljutó – Sényő-Carnifexben. Nem vitás, a harcedzett csatár jelentős erősítés a szatmáriak számára, ráadásul van itt még valami…  Az apa és fia egy csapatnál nem ismeretlen fogalom a megyei futballban: Kemecsén – ahol Hokk Béla edző „keze alatt” játszik mindkét csemetéje, míg Nyírmeggyesen Körmös Miklós trénerként vetheti saját vérét kapusként – működik ez a projekt, a következő idényben pedig a Csenger is beáll a sorba. Merthogy a csapatot irányító Barcsay István immár ugyancsak édesapaként remélheti Márktól a gólokat… Sőt, hogy a lúd legyen kövér, a kerethez tartozó Barcsay Dávidot is rokoni szálak kötik hozzájuk!

Nagy fogásnak számít Fejes János is: a harmincnégy éves hátvéd legutóbb a bajnokságot nyert Tarpában szerepelt, korábban az NB III-as Nyírmada frontembereként futballozott és a Vásárosnaményban is a védelem oszlopaként szolgált. Többször tagja volt az amatőr megyei válogatottnak, nem mellesleg az NB II-es csengeri futsalcsapatban is szerepel.

Ahogy arról már hírt adtunk, Ohár Román (Tállya), Popovics Norbert (Fehérgyarmat), illetve Korponai Krisztián (Csengersima) szintén új szerzeményként érkezett a Csengerhez.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .