Kattints a képre!!

Amikor 2017 telén a Szakoly visszalépett a megyei első osztálytól, talán senki nem gondolta, hogy sokáig nem lesz futballcsapat a településen.

Újra bajnoki meccsek lesznek Szakolyban Fotó: tudósítónktól

Négy és félévig tetszhalott volt a fociegylet, amely most poraiból feltámadva ismét visszatér a focitérképre és a harmadosztályban kezd „új életet”. A tervek olyannyira komolyak, hogy már gyakorlatilag összeállt a keret, amelyben Bodai Krisztián, Fodor Tamás, ifj. Koskovits György, Módis Dávid, Soós Gergely (valamennyien Nagykálló), Tasi István (Derecske), Oláh Soma (Biri), Kerecsen Győző, Jóni Erik, Zsadányi Mihály (valamennyien Balkány), illetve Török Dávid, Bodai Márk, Szathmári Dávid, Vinnai Krisztián, Kerekes Kristóf, Kiss Tibor, Szőllősi János (valamennyien újrakezdték) kap szerepet. Benne van a pakliban további labdarúgók érkezése, az viszont már eldőlt, hogy ifjabb Koskovits György játékos-edzőként irányítja majd a szakolyi csapatot.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .