Kattints a képre!!

Kilencvennégy megyei első osztályú mérkőzést rendeztek az idén a megyei első osztályú bajnokságban: negyvenegy alkalommal villant a piros lap.

Fotó: internet

A cseremeccsek révén 6 borsod-abaúj-zempléni játékvezető vezetett Szabolcs-Szatmár-Beregben ebben az osztályban: Belicza János (2 meccsen 3 sárga lap), Nagy Ferenc (6 sárga lap), Szoboszlay Péter (2 piros lap, 9 sárga lap), Jakab Gyula (1 piros lap, 9 sárga lap), Kujbus László (2 piros lap, 4 sárga lap) és Tiszóczki Attila (1 piros lap, 6 sárga lap).

A halasztások miatt egyszer előfordult, hogy egy játékvezető ugyanabban a körben kétszer is vezetett: Hegedüs Csaba a 21. fordulóban március 28-án fújta a sípot a Fehérgyarmat-Balkány, majd április 14-én a Baktalórántháza-Nagyhalász találkozón. Ez a két találkozó különlegesen gazdag volt lapokban. Fehérgyarmaton háromszor, Baktalórántházán négyszer villant a piros. Száznyolcvan perc alatt hét kiállítás. Csak a 20. és a 24. fordulóban nem volt egyetlen piros lap sem.

A nagyhalászi Hudák Máté és a fehérgyarmati Szűcs Krisztián is kétszer mehetett idő előtt zuhanyozni.

A már említett 94 mérkőzésből 7 volt olyan, ahol egyetlen lapot sem osztott ki a játékvezető, érdekesség, hogy a Vásárosnamény és a Csenger is háromszor szerepel a listán (Gyulaháza-Nagyhalász, v.: Kosztyu, Vásárosnamény-Fehérgyarmat, v.: Hegedüs, Kemecse-Csenger, v.: Gergely, Csenger-Vásárosnamény, v.: Veres, Vásárosnamény-Ibrány, v.: Kosztyu, Nagyhalász-Nagyecsed, v.: Benkő, Fehérgyarmat-Csenger, v.: Gergely).

Ki hány meccset vezetett a szabolcs-szatmár-beregi Nyír-Wetland megyei első osztályban és hány lapot osztott ki?

13 mérkőzés: Kosztyu János (3 piros lap, 54 sárga lap)

12: Pethő Péter (3 piros lap, 51 sárga lap), Veres János (5 piros lap, 65 sárga lap)

11: Gergely Sándor (4 piros lap, 28 sárga lap), Takács Attila (1 piros lap, 27 sárga lap)

8: Hegedüs Csaba (8 piros lap, 30 sárga lap), Major Olivér (2 piros lap, 24 sárga lap), Sándor Csaba (1 piros lap, 21 sárga lap)

7: Paráda Róbert (25 sárga lap)

6: Lipcsei Márk (1 piros lap, 20 sárga lap), Papp István (1 piros lap, 20 sárga lap)

5: Király Adalbert (17 sárga lap)

4: Benkő Róbert (1 piros lap, 9 sárga lap)

3: Bíró Csaba (1 piros lap, 11 sárga lap), Harsányi Csaba (1 piros lap, 14 sárga lap), Kertész Csaba (1 piros lap, 17 sárga lap), dr. Resán Gergely (6 sárga lap), Varga Felicián (2 piros lap, 21 sárga lap)

2: Fehér Ádám (7 sárga lap), Nagy Csaba (5 sárga lap), Takács Ákos (1 piros lap, 6 sárga lap), Valu Tibor (10 sárga lap)

1: Kiss Pál (2 sárga lap), Kormány László (3 sárga lap), Kósa György (1 sárga lap)

(szabolcsjb.hu)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .