Kattints a képre!!

Az alaphír, az nb3.foci.hu szerint a Lipót SE nem vállalja az indulást az NB III. Nyugati csoportban, ahol a legutóbbi idényben a hetedik helyen zárt.

A jelek szerint hajszállal csúszott le a feljutásról a tarpai csapat Fotó: háromhatárhírei/Bodnár Zsolt

A hír szerint így egy hely szabaddá vált a 60 csapatos NB III-ban, a feltöltési szabály szerint pedig az osztályozón vesztes csapatok közül a legjobb százalékkal rendelkező Hidasnémeti kaphat lehetőséget az indulásra. Amennyiben az együttes nem vállalná a harmadosztályt, akkor a kiesőhelyen végeztek közül legjobb százalékkal rendelkező BKV Előre vehetné át a lipótiak helyét.

Na most, ha minden igaz, a több szerzett pont döntött a Hidasnémeti javára – az osztályozón, a Békéscsaba II. ellen ugyancsak alulmaradó – Tarpával szemben. A borsodi együttes hetvenhét, a beregi egy ponttal kevesebbet, hetvenhatot szerzett. A Hidasnémeti harminc mérkőzésből hármat vesztett el, a Tarpa veretlenül lett bajnok! Általános vélekedés szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályú küzdelemsorozat erősebb, mint a borsodi, így a jelek szerint a vakszerencse határozott a feljutás kérdésről…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .