A legteljesebb egyetértésben edzőváltás mellett döntöttek Nyírvasváriban: Pelyák Miklós helyett Berettyán Gábor irányítja a jövőben a megyei másodosztályú futballcsapatot.

Berettyán Gábor visszatért a nyírvasvári kispadra Fotó: magánarchívum

Az eleddig kettős szerepkörben ténykedő, a játék mellett a tréneri tisztséget is betöltő Pelyák Miklós munkájára nem lehetett panasz, elvégre a nyírvasvári együttes a legutóbbi idényben hatodik pozícióban zárt a Kelet-Magyarország csoportban. Ráadásul továbbra is a csapat rendelkezésére áll, nem csak a pályán – vezetőként is. Ami pedig az újonnan belépő szakembert illeti: Berettyán Gábor aktív játékos korszaka után megye egyes bajnoki címet szerzett a Nagyecsed edzőjeként, dolgozott Nyírbátorban, sőt korábban Nyírvasváriban, majd Teremben is: az elmúlt időszakban pedig utánpótlásvonalon hasznosította magát.

Idevágó további információ, hogy a megyeszerte közismert Dolhai Tibor immár fél esztendeje – a Bozsikos korosztálytól a felnőttekig – pallérozza az egyesület kapusait, ez a kapcsolat a következő bajnoki idényben sem szakad meg.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .