Kattints a képre!!

Az már a szezon befejezése után nyílt titok volt, hogy a Nagyhalász szinte teljes mértékben megújul: a megyei első osztályú csapat előbb Borza László edző kinevezéséről adott hírt, most pedig a játékoskeretben történt változások kerültek terítékre.

Mátrai Norbert (balról) visszatér a halászi csapathoz Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Az alapcsapatból jószerivel egyedül Kató István maradt, a többiek kivétel nélkül távoztak: többek további sorsáról korábban hírt adtunk. Ugyanakkor friss szerzemények is csatasorba állnak: a csatár Mátrai Norbert, akárcsak a védő Bognár Attila visszatérő futballistának számít, mindketten játszották már halászi színekben.

A támadó Listván Dominik, illetve a védekező középpályás, Károlyi Richárd viszont valóban újoncként vethető be: mindketten a Baktalórántházától érkeztek, ahol az előző szezonban együtt dolgoztak Borza Lászlóval.

Játékosmustra

A Nagyhalász megyei első osztályú csapat keretének nyári változásai

Távozott: Dukát Péter (Újfehértó), Hudák Máté (Újfehértó), Csáki Bertalan (Újfehértó), Bartha Zoltán (Balkány), Ludánszki István (?), Ladányi Dávid (?), Simon Dániel (?), Tóth Gergő (?), Hajzer László (?), Varga Dániel (?), Nagy Norbert (?), Böszörményi Dániel (?)

Érkezett: Listván Dominik (Baktalórántháza), Károlyi Richárd (Baktalórántháza), Bognár Attila (Nagyecsed), Mátrai Norbert (Újfehértó)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .