Kattints a képre!!

Idén is július 1-el rajtol a nyári átigazolási időszak az amatőr labdarúgók részére. A felnőtt korú labdarúgók (2001.12.31-e előtt születettek) 2021. július 20-ig igazolhatnak át szabadon, utána augusztus 31-ig már csak az átadó klub engedélyével válthatnak klubot.

Fotó: internet

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság tájékoztatása szerint a 2021-es nyári átigazolási időszakban az utánpótláskorú játékosok átigazolásánál – a 2002.01.01-én vagy utána született játékosok számítanak utánpótlás korúnak – működési költségtérítés fizetése kötelező!  Így rájuk a NYIÁSZ-ban meghatározott „B” táblázat alapján kell a működési költségtérítésre vonatkozó rendelkezéseket alkalmazni!

Minden új igazolás, átigazolás, versenyengedély kérés és regisztrációs kártya kérés az IFA rendszeren keresztül, az egyesület elektronikus ügyintézőjének a kódja alatt történik. A szükséges dokumentumokat a rendszerbe kell feltölteni hiánytalanul. Az Igazgatóságra már csak a kinyomtatott játékengedélyért, regisztrációs kártyáért kell bejönni.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság Igazolási, Átigazolási Bizottsága 2021. július 1-től, a labdarúgó évad kezdetétől előreláthatólag augusztus 31-ig tart folyamatos ügyfélfogadást az igazgatóság 24-es számú irodájában.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .