Kattints a képre!!

Mint arról beszámoltunk, a Gergelyiugornya után a Kállósemjén sem vált osztályt: a Nyírerdő-, miként a Pannónia Zrt. csoport bajnoka a következő idényben is a megye kettőben szerepel.

A zöld mezes kemecsei együttes – a jelek szerint . megkapaszkodhat Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Mindez azt jelenti, hogy immár két „lyuk” támadt az „élvonalbeli” mezőnyben. Az MLSZ feltöltési szabályának értelmében – először a legjobb fel nem jutó helyen végző, arra jogosult (amatőr licenccel rendelkező) csapatot kérik fel a megye kettőből az első osztályú indulásra. Ez az együttes a Pannónia Zrt. csoport második helyén záró Nyíregyháza Spartacus II., amely a megfelel a fentebb vázolt kritériumnak és a hírek szerint él a lehetőséggel.

A másik esetben a Kemecse, amely a tizennegyedik helyen zárt, mint az első osztály legjobb kiesője visszamarad, hozzátéve, a megyei bajnokságok nevezési határideje: július 2., csak ezt követően tekinthető hivatalosnak bármilyen változás az osztályok összetételét illetően.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .