Kattints a képre!!

A Gergelyiugornya után a Kállósemjén sem él a feljutás lehetőségével: akárcsak a Nyírerdő-, a Pannónia Zrt. csoport bajnoka is marad a megyei másodosztályban.

A következő szezonban is a bajnoki címet célozza meg a semjéni csapat – ismét a megye kettőben Fotó: Hegedűs Zoltán

Minderről szombaton született véglegesnek tekinthető döntés Semjénben, amiről az együttes játékosait is tájékoztatták.

– Polgármester úr és vezetőség összeült, a megbeszélésen pedig arra jutottunk: inkább szeretnék fenntartani a szerethető, közönségszórakoztató játékra képes csapatot, amelyben több helyi kötődésű futballista is szerepel, mintsem kockára tenni mindazt, amit eddig felépítettünk – merült a részletekbe Gáll László, a kállósemjéni egyesületi elnöke. – Nem akartunk olyan megye egyes állományt összerakni, amelynek kevés köze lenne a településhez. A jelenlegi csapatot imádja a közönség, mi őket kívánjuk kiszolgálni, mivel a foci értük van, ez változatlanul a legfontosabb szempont. Amikor négy évvel ezelőtt átvettem az egyesület irányítását, elindultunk a fejlődés útján, ami szemmel látható, egyelőre viszont még nem tartunk ott, hogy feljebb lépjünk, ehhez még legalább egy-két év kőkemény munkájára lesz szükség. Úgy néz ki, a társaság együtt marad, így arra törekszünk, hogy a következő szezonban is bajnokságot nyerjünk!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .