Kattints a képre!!

A napnál is világosabb, az Újfehértót a megyei első osztályú bajnokság harmadik helyére kormányzó Piskóti Zsolt posztja sziklaszilárd, a következő idénynek is irányításával „ugrik neki” a csapat.

A bronzérmet szerzett újfehértói csapat Fotó: tudósítónktól

Elvégre a fejlődés megkérdőjelezhetetlen. Az Újfehértó szűk két esztendeje jutott fel a megyei első osztályba: az előző idényben a kilencedik helyen táborozott, amikor a pandémia miatt félbeszakadt a bajnokság. Most pedig egyenesen a dobogóra dobbantott.

– Nagyon emlékezetes szezonon vagyunk túl – merült a részletekbe Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője. – A bajnokság kezdete előtt a 4-7. hely elérése volt az a cél, amit a vezetőkkel kitűztünk magunknak. Az őszi tizenkét mérkőzés nem sikerült a legjobban, pláne a végére kerültünk kisebb gödörbe, hetedik helyen állva mentünk el pihenőre. A novembert és decembert végigedzettük, mondhatni alig álltunk le, igazából a karácsony, újév két hetében tartottunk pihenőt. Aztán a bajnokság újraindítása után tizennégy meccses veretlenségi sorozatot sikerült produkálni, amivel a dobogóért folytatott harcba is bele tudtunk szólni. Az utolsó meccsen saját kezünkben volt az ezüstérem megszerzése, ami igaz nem sikerült, ettől függetlenül teljesen elégedett vagyok a srácok egész éves munkájával. Sokszor megkaptuk a szezon folyamán, hogy szerencsés csapat vagyunk, de úgy gondolom, örök igazság, hogy annak van szerencséje, aki tesz érte. A szezon egészét tekintve teljesen igazságosnak érzem a szerencse és balszerencse arányát. Köszönjük szépen az egész éves munkáját Matévi Csabának, Urr Lászlónak valamint dr. Hosszú József polgármesternek és minden szurkolónknak. Mindenkinek jó pihenést kívánunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .