Kattints a képre!!

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága felhívja a megyei felnőtt bajnokságban indulni szándékozó egyesületek figyelmét, hogy a 2021/22-es Megyei Kupára, mely egyben a Magyar Kupa 2022/23-as kiírásának megyei selejtezője is, a nevezési határidő szintén: 2021. július 2.!

Ősszel és tavasszal is lesznek kupameccsek Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Miután az MLSZ a tavalyi szezontól visszaállította a Magyar Kupa két évados lebonyolítását (ezért kellett idén tavasszal gyorsan lepörgetni a 2021-22-es MK megyei selejtezőit) , így a 2022-23-as országos Magyar Kupához, az idei szezonban (2021-22) kell lejátszani a megyei kupa selejtezőket. Ez azt jelenti, hogy egy teljes évad áll rendelkezésre lebonyolítani a Megyei Kupát, ami egyben a 2022-23-as Magyar Kupa országos főtáblájára jutásért is zajlik.

Az Igazgatóság tervei szerint ősszel és tavasszal is rendeznénk fordulókat a Megyei Kupában.

Természetesen a fordulók száma, a nevező egyesületek számától és az MLSZ Elnökségének azon döntésétől függ, hogy megyénk hány csapatot ad majd fel az országos főtáblára. A nevezés ezúttal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében egyetlen klubnak – még a megyei első osztályú egyesületeknek sem –  sem kötelező!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .