Kattints a képre!!

Vasárnap munka közben baleset szenvedett Hokk Béla: a Kemecse edzőjének jobb lábfeje sérült, aminek következményeként még aznap délután megműtötték.

Hokk Béla nem panaszkodik, a baleset elle nére sem adja fel terveit Fotó: tudósítónktól

A kemény fából faragott szakvezető egyelőre a nyíregyházi kórház „lakója”, felépülése pedig belenyúlik a felkészülési időszakba, mindazonáltal a munkát, terveit természetesen nem adja fel! És nem is siránkozik.

– Most már jobban érzem magam, mondjuk a hét eleje nem volt egyszerű, de nem panaszkodom, az nem én lennék – szolgált helyzetjelentéssel állapotáról Hokk Béla. – Szerdán röntgen vizsgálat lesz, amitől sok függ: akkor derül ki, hogy szükséges-e újabb műtét, remélem, nem kerül rá sor. Életemben nem feküdtem kórházban, táppénzen soha nem voltam, ezek után elképzelhető, miként dolgozom fel, hogy hat hétig nem mehetek sehová, mert szigorú szobafogságra vagyok ítélve. Sokan kerestek, ezúton köszönöm a jókívánságokat, bízom benne, hogy mielőbb találkozunk!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .