Kattints a képre!!

Amíg a nyírmadai felnőttcsapat kipottyant a megye kettő Nyírerdő csoportból, eközben az ifik nagyot domborítottak, olyannyira, hogy a harmadik helyen végeztek, mindezt megfejelve azzal, hogy Zámbó Kevin bajnoki gólkirály lett!

Zámbó Kevin nem vesztegette az időtt: jószerivel csak tavasszal játszott, mégos gólkirályi címet szerzett Fotó: magánarchívum

A tizenhat éves madai csatár negyvennégyszer vette be az ellenfelek kapuját, ekképpen – a pátrohai Kocsis Zoltánnal társbérletben – végzett vonatkozó lista élén: mindketten 44-44 gólt hintettek a szezon során. És van itt még valami… Nem elhanyagolható tényező, hogy a nemes egyszerűséggel Kevinho „művésznéven” alakító Zámbó Kevin egy esztendeje bokaműtéten esett át: szeptemberben szedték ki a csavarokat, így csaknem a teljes őszt kihagyta, szóval jószerivel fél idény alatt ontott annyi gólt, amennyivel elvitte a pálmát.

– Igazából márciusban tértem vissza a sérülésből, nekem gyakorlatilag akkor kezdődött el az idény, úgyhogy sok időm nem volt – magyarázta Kevinho, így valóban nem gyenge mutatvány, hogy bezsebelte a gólkirályi címet. – Amikor az Őr ellen hét gólt rúgtam, na, akkor gondoltam komolyan arra, hogy akár első is lehetek. A csapat nélkül persze, nem sikerülhetett volna, és nagy része van ebben a bátyámnak, Zámbó Dávidnak, akitől sok gólpassz kaptam. Igen, szeretnék magasabb szinten is focizni: igyekeztem az ifi mellett a nagycsapat edzésein ott lenni, a Gyulaházában futsalozom is, de most nem tudom mi lesz, mert ugye a Mada kiesett…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .