Kattints a képre!!

Hosszú kapcsolat ért véget Mátészalkán: Botos Alexandru – egy kitérőt leszámítva – hat szezont húzott le a megyei első osztályú csapatban, amelynek 2020 januárjától játékos-edzője volt, szerdán viszont eldőlt, nem lesz folytatás.

Botos Piri (bal szélen) nélkül folytatja a Szalka Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

A harmincnyolc esztendős Piri (ahogy mindenki ismeri…) a legutóbbi bajnok idényben igazán eredményes munkát produkált: a korábbi szezonokban rendre a kiesés ellen küzdő Szalka irányításával az előkelő hatodik helyen zárt.

– Ezúton is szeretném megköszönni a srácoknak és a vezetőségnek az együttműködést – közölte búcsúzásként Botos Alexandru. – Külön Papik Zoltánnak, hisz anno meg ő kért meg és nevezett ki vezetőedzőnek. Nehéz volt a kezdet, de úgy gondolom, szép szezont tudhatunk magunk mögött. Ezt akartam elérni mindig is Szalkán, hogy az élmezőnybe tartozzunk: igaz, mint játékos, ugyanakkor, ha most ez volt a feladat, hogy edzőként kellet ezt megoldani, ennek is nagyon örülök. Mindenki tette a dolgát, a vezetőség biztosította számunkra azt a nyugalmat, amire szükségünk volt, hogy megfelelően tudjunk készülni minden egyes mérkőzésre. A srácok maximálisan odatették magukat, ami meg is látszott a tabellán elfoglalt pozíción is. Nagyszerű gárda volt ez, ilyen fiúkkal nem nehéz jó eredményt elérni. Kicsit sajnálom, hogy elválnak útjaink, szerettem Szalkán dolgozni, de ilyen az élet. Sok sikert kívánok a Mátészalkának a jövőben, remélem az idei teljesítménytől csak jobb lesz ezután. És nem utolsósorban jó munkát kívánok az új edzőnek!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .