Kattints a képre!!

Az országos küzdelemsorozatra hat megyei csapat kvalifikálhatja magát, így az elmúlt héten rendezett harmadik selejtezőkör párharcainak négy győztese – Csenger, Rakamaz, Tarpa, Vásárosnamény – automatikusan a főtáblára került.

A sárga mezes ibrányi csapatnak is van még egy dobása… Fotó: Imre Mónika

A két még kiadó helyért szerdán – az előző megyei kupaselejtező forduló vesztesi – játszanak: a két párharc győztesei szintén képviselhetik magukat az országos küzdelemsorozatban. A sorsolás szeszélye következtében a megyei egyes csapatok – Ibrány, Újfehértó – elkerülték egymást, mindkettő másodosztályú ellenfél otthonában lép pályára. A továbbjutás változatlanul egy mérkőzésen dől el: ha a kilencven perc letelte után döntetlen az állás, az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább.

Ugyanakkor a Megyei Kupa elődöntőjében Csenger–Austria Juice-Vásárosnamény összecsapás szerepel a programban, míg a másik ágon esedékes Tarpa elleni találkozót a Rakamaz – sérülések miatt – lemondta, így a beregi együttes játék nélkül jutott a fináléba.

Magyar Kupa: megyei selejtező (az országos főtáblára jutásért)

Június 16., szerda, (kezdés: 17.30): Nagydobos–Újfehértó, Pátroha–Ibrány

Megyei Kupa: elődöntő

Június 16., szerda (kezdés: 17.30): Csenger–Austria Juice-Vásárosnamény

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .