Kattints a képre!!

Mint ismert a megyei másodosztály következő idényében – létszámcsökkentés miatt – mindhárom csoportban tizennégy-tizennégy együttes szerepel.

A zöld mezes geszterédi együttes elkerülte a kiesést Fotó: Hegedűs Zoltán

Így a hétvégén befejeződött bajnoki szezonban a csoportok 14-16. helyezettjei kiestek: mivel a Pannónia Zrt., illetve a Kelet-Magyarország csoportban csonka volt a létszám, értelemszerűen csökkent a búcsúzok száma. Előbbiben a sereghajtó Levelek, valamint a tizennegyedik Nyírbéltek, utóbbiban a szintén tizennegyedik pozícióban zárt Sonkád folytatja alacsonyabb osztályban. A Nyírerdő csoportban (ahol teljes volt a mezőny…)  – a vasárnap félbeszakadt Őr-Ladányi TC mérkőzés miatt – még nem hirdethettek végeredményt, ezzel együtt az utolsó három helyezett, vagyis pillanatnyi állás szerint a Nyírmada, Dombrád, Őr trió sorsa pecsételődött meg.

Ugyanakkor a három csoport legrosszabb tizenharmadik helyezettje megintcsak kiesik: ebben a tekintetben nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a csapatok különböző meccsszámokkal zártak, közöttük százalékszámítás dönt. Ebben az összevetésben a Nábrád rendelkezik a leggyengébb mutatóval, másfelől viszont reménykedhet, mivel információnk szerint a megye három bajnokai között nem mindenki vállalja a feljutást…

Fontos  kiemelni, hogy az arra jogosult egyesületek nevezésektől függően a „papíron kiesett” csapatok közül még páran visszamaradhatnak. A másodosztály teljes, végleges mezőnye – ahogy a megye első osztályé is – majd csak a július 2-i nevezési határidő után derül ki.

Megyei II. osztály, bajnoki sorrend: a tizenhamadik helyezettek

Pannónia Zrt. csoport

  1. Geszteréd   28       5            7            16          44-86    22

Nyírerdő csoport

  1. Jéke          30        6            5            19          19-38    23

Kelet-Magyarország csoport

  1. Nábrád      26        4            1            21          34-117  13

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .