Kattints a képre!!

Vannak az életben megismételhetetlen pillanatok, amit vétek lenne elmulasztani. Ilyen volt ez is: apa és fia alighanem először és utoljára futballozott együtt a gergerlyiugornyai együttesben a megye kettő Nyírerdő csoport vasárnapi zárófordulójában.

Czirják József (balról) és fia először és alighanem utoljára egy csapatban szerepelhetett felnőtt bajnoki meccsen Fotó: tudósítónktól

A bajnok Gergelyiugornya kéki fellépésén Czirják József egyesületi elnök és fia, Máté egyszerre, az összecsapás 86. percében lépett pályára – egyaránt csereként.

– Régi vágyam, álmom vált valóra azzal, hogy a fiammal legalább néhány percet egy csapatban futballozzunk – árulta el Czirják József, aki negyvenhét évesen debütál, majd vonult vissza azonmód az 5-1-re megnyert meccs után. – Balogh István elnökhelyettessel, barátommal ötöltük ki az egészet: előre megszerveztük a dolgot úgy, hogy Máté nem sejtett semmit. Az utolsó pillanatig titkoltuk előtte, akkor jött rá mi készül, amikor odahívtuk a kispadhoz, hogy becseréljük és hirtelen én is felbukkantam mellette szerelésben. Közvetlenül előtte öltöztem át, szóhoz sem tudott jutni, tényleg meglepte, hogy én is beállok vele. Hozzá kell tegyem, Szilágyi Bertalan edzőtől egy gesztus volt, hogy hosszú sérülésből felépülve beküldte a fiamat a végén és persze, örültem, hogy így történt, olyan élményt jelentett számunkra, ami lehet, megismételhetetlen.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .