Kattints a képre!!

Felgyorsultak az események a Sényő-Carnifex háza táján: az NB III-as klub újabb távozók és friss szerzemények érkezését jelentette be.

Nagy Máté, a Sényő új kapusa Fotó: magánarchívum

A hét elején már jeleztük, hogy Lakatos László, Vámos Márk és Toldi András mellett visszatér – kölcsönben – Páll Zsombor, ezúttal a huszonhárom éves, korábban a Nyírbátort erősítő Tóth Márk (Tiszaújváros), illetve a huszonegy esztendős, nyíregyházi nevelésű kapus, Nagy Máté (Tállya) csatlakozásáról adott hírt a Sényő. Ugyanakkor a vezetőség megállapodott két az utánpótlásból kiöregedett játékossal, Jócsák Dáviddal és Barta Gáborral, így a szintén fiatal Páll Zsomborral együtt már három főre nőtt a saját bázisról a „nagyokhoz” felkerült futballisták száma. A tervek szerint még egy labdarúgó igazolása készítik elő, akinek sorsa a jövő héten dől el.

Mindeközben elköszön Barcsay Márk, Gagyi Sándor és Molnár Máté: a távozó játékosoknak köszönik az eddigi munkájukat, további sok sikert kívánnak nekik a magánéletben valamint az új együttesükben.

Játékosmustra

A Sényő-Carnifex NB III-as csapatának nyári változásai

Távozott: Magyar Gábor (Nyíregyháza Spartacushoz), Hadházi Dávid (munkahelyi elfoglaltság miatt), Boros Dávid (külföldi munkavállalás miatt), Barcsay Márk (?), Gagyi Sándor (?), Molnár Máté (Tiszaújváros)

Érkezett: Lakatos László (Tiszaújváros), Vámos Márk csatár (Tiszaújváros), Tóth Márk (Tiszaújváros), Nagy Máté (Tállya), Páll Zsombor (kölcsönben, III. Kerület), Toldi András (Mándok)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .