Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport harmincadik, zárófordulóját rendezik vasárnap.

A nagykállói Ruska Tamás (piros mezben) ezúttal a tiszalöki kaput venné be Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 30. forduló (kezdés: 17 óra)

Vasárnap

Nagykálló (6.)–Tiszalök (8.)

Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője: – Eljött az utolsó mérkőzés, szeretnénk szépen befejezni ezt a szezont.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – A Kállóval rendszerint jó meccset játszunk, remélem, most sem lesz másként.

Nyírbéltek (14.)–Kállósemjén (1.)

Csoma Dezső, a Nyírbéltek edzője: – Először is gratulálok a Semjénnek a bajnoki cím megszerzéséhez. Ugyanakkor mi a bennmaradásért küzdünk és számunkra csak a győzelem lehet üdvözítő.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Tudjuk, a Bélteknek csak a győzelem lehet a célja, mi pedig a veretlenségünket szeretnénk mindenképpen megőrizni. A három pontért megyünk!

Nyíregyháza Spartacus II. (2.)–Levelek (15.)

Szilágyi Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Gratulálok a csapatnak az ezüsthöz, utolsó mérkőzésünkön szeretnénk győzelemmel búcsúzni.

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Nem ígérek semmit…

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Apagy (4.)–Kótaj (3.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Van mit javítanunk. Szeretnénk szépen búcsúztatni ezt a nem egyszerű szezont.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Eljutottunk arra a szintre, mint annyi más csapat: ezer sebből vérzünk, de elmegyünk Apagyra és lejátsszuk a mérkőzést.

Nyíribrony (12.)–Kálmánháza (9.)

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Mindenképpen szeretnénk szépen búcsúzni, győzelemre hajtunk.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Elérkeztünk a szezon végéhez, utolsó bajnoki mérkőzésünkön szeretnénk szépen zárni az idényt. Ez természetesen idegenben, a Nyíribrony ellen nem lesz könnyű feladat, de remélem, hogy egy jó meccs után elégedetten jöhetünk majd le a pályáról.

Nyírlugos (10.)–Geszteréd (13.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Bízom a csapat további sikeres szereplésében, mindent megteszünk a győzelem érdekében.

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Számunkra a szezon legfontosabb mérkőzése következik, amelyet remélem, nem rontunk el és kiharcoljuk a bennmaradást.

Biri (11.)–Rakamaz (7.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Tét nélkül várhatjuk az utolsó a fordulót, ami jelenlegi helyzetünkben lehet nem is baj, de talán arra büszkék lehetünk egy kicsit, hogy újoncként nem volt a bajnokságnak olyan szakasza, mikor kiesőhelyen álltunk!

Hidegh Lajos, a Rakamaz edzője: – Kicsit leeresztettünk a végére, de remélem, sikerül győzelemmel befejezni a bajnokságot.

Szabadnapos: Tiszavasvári

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .